Autóval van, de ivott? Vagy jól esne egy ital? Mi vagyunk a megoldás! Profi sofőreink kedvező árakon hazaszállítják Önt a saját autójával és utasaival együtt. Ne kockáztassa jogosítványát, hívjon minket bizalommal! …és ráadásul olcsóbb, mint az oda-vissza taxizás!

 

Kapcsolat:     06 20 411 41 41 

www.miskolcisofor.hu
www.facebook.com/miskolcisofor
Facebook chat:

Állás lehetőséggel kapcsolatos megkereséseket kizárólag e-mail címünkön fogadunk!


Partnereink:

     
  
 

 


Esküvőkre szóló kedvezményes csomagajánlatainkat itt tekinthetik meg. A Sofőrszolgálat ilyenkor is kényelmes, praktikus, gazdaságos és biztonságos választás!  

 

Kölcsönösen előnyös együttműködési ajánlatokat és megjelenési lehetőségeket kínálunk szórakozóhelyek, éttermek és egyéb vendéglátóhelyek számára. Amennyiben szeretne partnerünk lenni, keressen minket lenti a elérhetőségeinken! 


Vállaljuk esküvők, baráti összejövetelek, céges rendezvények esetén a vendégek hazaszállítását saját gépkocsijukkal együtt, egyszerre akár több sofőrrel és opcionális helyszíni készenléttel, egyedi kedvezményes árakon!
Árajánlatért kérjük érdeklődjön diszpécserünknél bármikor a 06 20 411 41 41-es telefonszámunkon, vagy e-mailben az info[kukac]miskolcisofor[pont]hu címen!

Tuesday the 26th. ----- Miskolc első és egyetlen Sofőrszolgálata, 2008 óta az Önök szolgálatában! ----- Edited T.D ----- Templates Joomla 3.3