Autóval van, de ivott? Vagy jól esne egy ital? Mi vagyunk a megoldás! Profi sofőreink kedvező árakon hazaszállítják Önt a saját autójával és utasaival együtt. Ne kockáztassa jogosítványát, hívjon minket bizalommal! …és ráadásul olcsóbb, mint az oda-vissza taxizás!

 

Előfordult már Önnel, hogy kocsival volt, de

- mégis jól esett volna elfogyasztani egy-két italt a barátaival?
- vagy nehéz volt ellenállni egy spontán buli csábításának?
- esetleg ivott és nem szívesen hagyta volna autóját őrizetlen helyen az éjszakára?

  

Mi vagyunk a megoldás: Próbálja ki Ön is a Sofőrszolgálatot!

Nyugat-Európában már évtizedek óta előszeretettel használják, Budapesten is nagy divat főként mióta elszálltak a taxi árak, és mostmár Miskolcon és környékén is elérhető! Küldetésünk, hogy Önöket, akik igénybe veszik a szolgáltatásunkat, biztonságosan hazaszállítsuk a saját autóikkal együtt, ha kocsival indultak el, de az este folyamán mégis alkoholt fogyasztottak.

  

Miért érdemes ezt a megoldást választani?

Gyakori kérdés összejövetelek előtt, hogy ki, hogyan tudja megoldani a hazajutást.
- A tömegközlekedés nem mindig elérhető és a menetrendhez kell igazodni.
- A taxi túl drága, ráadásul kényelmesebb a saját autójával elindulni otthonról.

Hazafelé viszont, ha az ember - akár tervezetten, akár csak mert úgy alakult az este - alkoholt fogyasztott, jobb, ha nem ül a volán mögé. Ilyenkor másnap visszamenni a kocsiért sok macerával jár, és az sem mellékes, hogy autóját milyen állapotban találja.

Praktikusabb és biztonságosabb megoldás kifizetni az oda-vissza taxizásnál általában sokkal kedvezőbb árat a sofőrszolgáltatásért, mint a hazafelé vezető úton végig rettegni a rendőröktől kockáztatva magunk és mások biztonságát, vagy autóját egy idegen helyen hagyni éjszakára.
Nem érdemes kockáztatni, mert ha történik valami, akkor a legjobb esetben is ugrik a jogosítvány, és emellett komoly pénzbüntetésre is számíthat...


  

Nem kell lemondania a kényelemről se, ha az általunk kínált megoldást választja. Alkalmazottaink egytől-egyig megbízható, a várost jól ismerő, jó megjelenésű sofőrök, akik gyorsan és biztonságosan otthonába szállítják Önt, gépkocsijával együtt.
Cégünk az alapítása óta balasetmentesen működik, és szolgáltatás felelősség biztosítással rendelkezik!


Figyelemre méltó adat, hogy csak Borsod megyében egy-egy hétvégén akár tucatnyi jogosítvány is bevonásra kerül ittas vezetés miatt! Ne az Öné legyen a következő, döntsön felelősen!

Alkoholkalkulátor

Próbálja ki az alábbi linken található hasznos kalkulátor segítségével, hogy alkoholfogyasztás után mikor vezethet újra kockázat nélkül:
http://www.alkoholkalkulator.hu/hu/

Tuesday the 26th. ----- Miskolc első és egyetlen Sofőrszolgálata, 2008 óta az Önök szolgálatában! ----- Edited T.D ----- Templates Joomla 3.3